Colliers implementeert Proprli’s Building Passport

Colliers heeft Proprli’s Building Passport geïmplementeerd in hun portefeuilles en klanten in Nederland, bestaande uit ongeveer 600 gebouwen.

Digitalisering

Colliers zet vol in op digitalisering door het ontwikkelen van een eigen platform vol met innovatieve oplossingen en systemen die de verduurzaming van de gebouwde omgeving versnellen, het gebruikersgemak en beleving voor de huurder vergroten en verdere kostenefficiëntie realiseert. Door deze samenwerking draagt Proprli bij aan de ambitie van Colliers om deze doelen te bereiken.

“Het Building Passport doet dus veel meer dan het centraliseren van alle gebouwcertificaten en property data. Zo digitaliseert Colliers ook alle workflows rondom procurement en supplier management door middel van het Building Passport.”vertelt Joost Vooijs, Director Asset Services.

Transparantie in vastgoedprocessen

Via het paspoort kan Colliers eenvoudig rapporteren aan klanten en transparantie bieden in alle vastgoedbeheerprocessen. Daarnaast beschikt Colliers nu over een constante kwaliteit en output in hun hele organisatie. Door digitalisering en integraties heeft Colliers aanzienlijke tijdsbesparingen gerealiseerd en fouten in hun gegevens geminimaliseerd, dankzij verminderde menselijke input en tussenkomst. 

“Het Building Passport is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Je ziet duidelijk dat het is ontwikkeld door mensen uit de vastgoedbranche.” – Bas Ambachtsheer, CTO van Colliers Nederland.

Ruim 6 miljoen m2

Met de toevoeging van de vastgoedbeheerportfolio van Colliers is de totale oppervlakte van het beheerde vloeroppervlak in Proprli nu ruim 6 miljoen m². 

“We zijn enorm enthousiast over onze samenwerking met Colliers, aangezien zij een indrukwekkende visie hebben op de toekomst van vastgoedbeheer, wat precies in lijn is met waar Proprli vanaf het begin aan heeft gewerkt.” – Boudewijn Groot, CEO van Proprli.

Building passport

Met Proprli’s nieuwste versie van het Building Passport centraliseren gebruikers alle vastgoedgegevens en digitaliseren ze tenderworkflows. Alle stakeholders hebben toegang tot meerjarenonderhoudbegrotingen, jaarlijkse budgetten, projecten, aanbestedingen en alle gebouwcertificaten. Door een centraal overzicht te hebben, kunnen vastgoedbeheerders aan klanten aantonen dat alle verplichte regelgeving op orde is en alle processen op een transparante manier worden uitgevoerd. Het Building Passport centraliseert alle communicatie met aannemers en leveranciers en zorgt daarmee voor meer continuïteit binnen het beheer van portefeuilles. 

Vastgoedbeheerders hebben een gebruiksvriendelijke tool om de kwaliteit van hun dagelijkse werk te verbeteren en eenvoudig te rapporteren aan hun klanten. Het implementeren van een Building Passport resulteert in: 

  • Alle stakeholders hebben toegang tot dezelfde vastgoed gerelateerde gegevens
  • Consistente kwaliteit en output in hele organisaties 
  • Verhoogt efficiëntie en transparantie in de gehele vastgoedketen
  • Geen fouten dankzij verminderde menselijke input
  • Beveiligd platform met uitgebreid toegangsbeheer

Ready to streamline your real estate management? Book a free demo!

Take the next step in elevating your real estate management business. Our easy-to-use collaboration platform can be implemented within a day! Click on the button to book a demo!

Recent articles