Customer Support Professional
at team Proprli (NL)

Welkom bij Proprli, waar innovatie en samenwerking samenkomen in vastgoedbeheer. Ben jij gepassioneerd over het maken van impact in de vastgoedindustrie? Proprli nodigt je graag uit om ons snelgroeiende team te versterken. We zijn op zoek naar een dynamische Customer Support Professional om ons te helpen het vastgoedbeheer te revolutioneren.

Sluit je aan bij een inspirerende en stimulerende werkomgeving, waar jouw inzet een aanzienlijke impact heeft op onze groei en klanttevredenheid.

Over Proprli

Proprli is dé koploper in innovatie binnen vastgoedbeheer. Als samenwerkingsplatform brengen wij eigenaren, vastgoedbeheerders en huurders moeiteloos samen. Weg met die ouderwetse Excel-sheets en handmatige rapportages; wij bieden real-time inzichten voor betere compliance en naleving van regels. Ons doel? Ongekende controle en transparantie in vastgoedportfolio’s.

Uiteindelijk draait alles om samenwerking. That’s the key to real estate excellence!

Ons team en onze passie

Bij Proprli zijn we gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid om samenwerking in vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen. Ons platform is niet alleen innovatief en vooruitstrevend, onze klanten rekenen op ons voor de structuur, het toezicht en de governance die essentieel zijn voor hun gemoedsrust en succesvolle portefeuillebeheer.

Jouw rol als Customer Support Professional

Als Customer Support Professional bij Proprli ben je dé support voor onze platformgebruikers. Je weet alles over Proprli en hoe eventuele problemen op te lossen. Bovendien ben jij de persoon die ervoor zorgt dat alle gegevens van de klanten op het platform terechtkomen.

Jouw rol is cruciaal om een soepele onboarding en klantenervaring te garanderen. Je werkt nauw samen met onze Lead Customer Success Manager, Nadia Varekamp.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Gedurende het eerste jaar doe je uitgebreide kennis op over de vastgoedsector en maak je jezelf vertrouwd met ons platform, in het bijzonder op het gebied van het onboarden van gebouw-gerelateerde documenten en certificaten
 • Je zorgt voor het onboarden van alle gegevens voor de klant om een soepele onboarding te garanderen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kennisbank en zorgt dat de artikelen up-to-date blijven
 • Je identificeert verbeterpunten en handelt daarnaar

Wie ben jij?

Een servicegerichte persoon met een mensgerichte benadering, die altijd een positieve houding behoudt, zelfs onder druk.

 • Ik hou van het verantwoordelijk zijn voor het onboarden van nieuwe klanten
 • In staat om complexe functies te vereenvoudigen voor gebruikers
 • Gepassioneerd over klanttevredenheid
 • Een pleitbezorger om de klantwensen centraal te stellen binnen onze organisatie
 • Empathisch ten opzichte van de uitdagingen van klanten, met sterke probleemoplossende vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving met ruimte voor initiatief en groei
 • Hybride vanuit Nederland of Brazilië 
 • Laptop om hybride te werken
 • Een concurrerend salarispakket
  25 dagen jaarlijks verlof
 • Kansen voor professionele ontwikkeling en training
 • Een goede balans tussen werk en privé

Hoe solliciteer je?

Klaar om de vastgoedwereld op zijn kop te zetten met Proprli? Als jij klaar bent voor deze uitdaging, horen we graag van je. Stuur je sollicitatie naar n.varekamp@proprli.com. Benadruk je kwalificaties, toon je motivatie en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent voor ons team.

Mis deze kans niet om de toekomst van vastgoed vorm te geven met Proprli. Solliciteer nu en begin aan deze spannende reis met ons!

Got questions about the job? Don't hesitate to contact us for more info.

Feel free to reach out to us with any questions about the job or to get more information on how to apply. We're here to help!