NSI

Beheert budgetten en projecten met Proprli

Bekijk nu

NSI

Kantoren

Asset type


650,000+

m2


65+

Assets

NSI N.V. is een Nederlandse beursgenoteerde kantorenbelegger. Wij zorgen ervoor dat onze klanten in staat zijn om maximale productiviteit en groei te bereiken. Dit doen we door het bieden van de beste service en de meest flexibele vastgoedoplossingen in moderne, gezonde en duurzame kantoren op toplocaties. Onze portefeuille bestaat uit 63 gebouwen en heeft een waarde van meer dan 1,3 miljard euro.


Door Proprli te gebruiken, hebben we volledige controle over de budgetten, projectstatussen en wettelijke vereisten om veilige, goed functionerende en gezonde gebouwen te garanderen.

– René van der Boor, Technical Asset Manager

UITDAGINGEN & ROADBLOCKS

Waarom NSI een transformatie wilde van haar technisch asset management

Projecten overzicht

Het interne team, de externe vastgoedbeheerders en het management van NSI hadden voorheen een beperkt zicht op de actuele status van onderhouds- en capexprojecten. Updates en rapportages werden gedeeld in Excel-bestanden door de externe vastgoedbeheerders. Deze Excel-bestanden waren niet altijd up-to-date, kwamen vaak in verschillende layouts voor en het handmatige werk was kwetsbaar voor menselijke fouten. Het kostte ook veel tijd om elk kwartaal voor te bereiden.

Meerjaren Onderhoudsbegrotingen

Voordat ze Proprli gebruikten, gebruikten NSI en hun vastgoedbeheerders Excel om hun 10-jarige onderhoudsplannen op te stellen en te beheren. Deze manier van werken was inefficiënt en foutgevoelig, zeker bij het beheren van een grote portefeuille.

Bovendien realiseerde NSI zich dat ze een geweldige kans misliepen om de enorme hoeveelheid gegevens die in al deze onderhoudsplannen door de jaren heen was opgeslagen, te gebruiken. Dat is waar Proprli binnenkomt.

Certificaatbeheer

Technische certificaten, onderhoudsrapporten en andere eigendomsgerelateerde documenten werden door de vastgoedbeheerder op hun harde schijf opgeslagen. NSI had als eigenaar van de assets beperkt inzicht in welke certificaten aanwezig waren en welke ontbraken of verouderd waren.

Het vergaren van al deze informatie kostte veel tijd.

OPLOSSING

Transformatie van het technisch asset management proces bij NSI

Live Projecten Overzicht

NSI heeft live inzicht in de status van elk onderhouds- en Capex-project in hun portfolio.

Met Proprli beheert NSI hun projecten in één gecentraliseerd systeem. Dit geeft iedereen, inclusief technisch asset managers en lokale vastgoedbeheerders, direct inzicht in waar projecten in de portefeuille staan en waar ze actie moeten ondernemen.

Digitale onderhoudsplannen

NSI heeft één gecentraliseerd systeem voor het maken en beheren van al hun 10-jarige onderhoudsplannen, waardoor hun organisatie veel efficiënter wordt.

Met alle gegevens binnen handbereik, is NSI in staat om eenvoudig informatie te vinden, opmerkingen achter te laten, onderhoudsplannen goed te keuren en de prestaties van hun hele portfolio bij te houden.

Gecentraliseerd certificaatbeheer

NSI heeft inzicht in en controle over de certificaten van hun assets.

Met Proprli hebben ze een geautomatiseerd systeem dat hen precies vertelt welke certificaten nodig zijn, welke documenten nog ontbreken en wat wettelijk verplicht is.

Bovendien garanderen de geautomatiseerde herinneringen die naar de betreffende leverancier worden gestuurd, dat geen enkel certificaat verouderd raakt.

Resultaten

100%

CONTROLE

-64%

IN GOEDKEURINGSTIJD

500+

RAPPORTEN GEGENEREERD