Compact Real Estate

Beheert budgetten en projecten met Proprli

Bekijk nu

Compact Real Estate

Kantoren, winkels, logistiek, woningen

Asset type


1,150,000+

m2


230+

Assets

De werkzaamheden van Compact Real Estate Services vallen uiteen in drie hoofdgroepen: ‘Technisch Beheer’, ‘Commercieel Beheer’ en ‘Administratief Beheer’ van onroerend goed. Alle activiteiten en projecten die hieruit voortvloeien zijn onder te verdelen in één van deze groepen. Juridisch en financieel due dilligence onderzoek valt onder Commercieel Beheer, het innen van huurpenningen onder ‘Administratief Beheer’ en de onderhoudsplanning van een locatie onder ‘Technisch Beheer’ etc. Advisering is vanzelfsprekend en hoort onlosmakelijk verbonden bij deze drie activiteiten.

Het vastleggen van inkomsten en uitgaven is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ons administratiekantoor zorgt ervoor dat budgetten en begrotingen worden vastgelegd. Compact Real Estate Services kan ook de complete vennootschapsadministratie uitvoeren.


In Proprli heb ik een beter overzicht van al mijn offerteaanvragen, omdat alle communicatie gecentraliseerd is en gemakkelijk doorzoekbaar is op asset.

– Vincent van Wetering, Technisch Manager

UITDAGINGEN & ROADBLOCKS

Waarom Compact Real Estate besloot haar manier van Technisch Vastgoedbeheer te transformeren

Inefficiënte samenwerking en communicatie

Vóór Proprli werd de communicatie rond budgetten, onderhoud en capex-projecten gedecentraliseerd in aparte e-mailinboxen en Excel-bestanden. We hadden geen realtime overzicht van alle status en voortgang van projecten. Onze opdrachtgevers hadden daardoor ook geen zicht op de voortgang van renovatieprojecten en de besteding van budgetten.

Gedecentraliseerde data

Elke week verzamelden we gegevens voor klantrapportage uit allerlei verschillende bronnen en formats. Het handmatig maken van deze rapporten nam veel middelen en tijd in beslag.

Inefficiënte leercurve

Vóór Proprli konden teamleden niet zo gemakkelijk van elkaars projecten leren. Kennis en projectervaring werden niet gemakkelijk gedeeld, vooral tijdens het werken vanuit huis. Er was altijd een horde om een collega te vragen naar hun ervaring met soortgelijke renovatieprojecten of technische vragen.

OPLOSSING

Transformatie van het technisch vastgoedbeheer bij Compact Real Estate

Efficiënte samenwerking en communicatie

Compact Real Estate bespaart veel tijd in de communicatie met klanten en interne teamleden.

Dankzij Proprli hebben alle portefeuillemanagers, asset managers en technisch managers toegang tot dezelfde gegevens, waardoor constante updatemails en telefoontjes worden voorkomen. Proprli biedt een live overzicht van alle project- en biedstatussen, waardoor asset managers hun dagelijkse prioriteiten kunnen stellen.

Geef informatie die eigenaren nodig hebben

Met Proprli slaagt Compact Real Estate erin om de informatie te verstrekken die eigenaren willen.

Door gebruik te maken van de geautomatiseerde rapportages kan Compact Real Estate direct rapportages maken, waardoor er tijd vrij komt om te besteden aan de dingen waar ze zich op moeten focussen.

Versnel de leercurve

Technisch managers kunnen gemakkelijk van elkaar leren en kennis uit eerdere projecten delen.

Digitaal samenwerken wordt steeds belangrijker. Zoek door eerdere projecten, vragen en antwoorden, biedingsformulieren en prijsvergelijkingen, want uw hele team werkt in één centraal systeem.

Resultaten

100%

CONTROLE

-64%

IN GOEDKEURINGSTIJD

500+

RAPPORTEN GEGENEREERD