/
Cairn

Beheert budgetten en projecten met Proprli

Bekijk nu

Cairn

Kantoren, winkels, logistiek, woningen

Asset type


300,000+

m2


40+

Assets

Wij zijn een innovatief asset management- en investment management platform dat gelooft in de kracht van intuïtieve, bewuste en duurzame benaderingen voor het oplossen van problemen. We zijn actief in joint-ventures, fondsstructuren, langetermijn investeringsfondsen en full-service asset management mandaten in verschillende asset klassen en verschillende risico- / rendementsprofielen.


We kunnen datagedreven beslissingen nemen door middel van realtime inzicht.

– Fabian Marchand, Director Industrial & Logistics

UITDAGINGEN & ROADBLOCKS

Waarom Cairn Real Estate haar Technical Asset Management moest transformeren

Inefficiënte communicatie- en biedprocessen

Vóór Proprli was de communicatie rond budgetten, biedingen en projecten verspreid over e-mails en Excel-spreadsheets. Deze spreadsheets bestonden uit verschillende opmaken door veel verschillende technisch managers. Er was geen gemakkelijke manier om een goed overzicht te hebben van alle projecten en offertes.

Vertraagde goedkeuringen

Het projectgoedkeuringsproces bestond uit papieren formulieren die in Word of Excel waren gemaakt. Deze zouden door de technische managers worden ingevuld, geprint, ondertekend en gescand. Hierna zou het naar de Asset Manager worden gestuurd, die hetzelfde zou doen. Het was moeilijk om een goed overzicht te hebben van welke projecten werden goedgekeurd en wie in de rij stond voor goedkeuring.

Tijd verspild aan rapportage

Cairn Real Estate beheert grote fondsen en moet regelmatig rapporteren over de status van alle capex uitgaven, reparatie- en onderhoudsprojecten. Technisch beheerders besteden veel tijd aan het verzamelen van gegevens en het opstellen van rapporten, nadat de asset manager zijn eigen rapporten heeft opgesteld voor de beleggingsrapportages. Omdat er geen centrale plaats was om informatie op te slaan, was dit proces foutgevoelig.

OPLOSSING

Transformatie van het Technical Asset Management-proces bij Cairn Real Estate

Efficiënt offerte-beheer

Cairn Real Estate bespaart veel tijd in de communicatie over offertes en projecten. Dankzij Proprli hebben alle portefeuille-managers, vermogensbeheerders en technisch managers toegang tot dezelfde gegevens, waardoor constante updatemails en telefoontjes worden voorkomen. Proprli biedt een live overzicht van alle project- en biedstatussen, waardoor asset managers de dagelijkse prioriteiten hebben om op te focussen.

Gestroomlijnde goedkeuringen

Met Proprli-goedkeuringen slaagt Cairn Real Estate erin projecten en biedingen sneller goed te keuren. Het systeem geeft hen alle nodige informatie om snel een beslissing te nemen en de technisch manager ertoe aan te zetten projecten in beweging te houden, waardoor huurders uiteindelijk gelukkiger worden.

Directe, nauwkeurige rapportage

Technisch managers hoeven niet langer informatie te verzamelen uit alle verschillende bronnen en talloze spreadsheets om hun rapporten voor te bereiden. In Proprli kunnen technische managers en asset managers direct diepgaande rapportages genereren.

Resultaten

100%

CONTROLE

-64%

IN GOEDKEURINGSTIJD

500+

RAPPORTEN GEGENEREERD